Kontaktlinser

Den nya tidens linser innebär att vi nu kan korrigera de flesta synfel med hjälp av kontaktlinser, men det finns vissa undantag. Nästan alla kan ha kontaktlinser, men även här finns viss hänsyn som måste tas. För att få svar på om just du kan ha linser eller inte är du välkommen att beställa tid för en linstillpassning.

Vi kan erbjuda alla typer av linser; stabila, mjuka och korttidslinser (endagars- och dygnslinser). Vi har även färgade- och speciallinser för de som önskar det. För dig som är i behov av dubbelslipade eller progressiva linser finns det flera olika alternativ av både linser och korrigering att tillgå.

Du får, vid kontaktlinstillpassningen, först prova om du tycker att linserna motsvarar dina förväntningar. Skulle det visa sig att så inte är fallet betalar du endast för undersökningen. Om du bestämmer dig för linser kommer du automatiskt in i vårt efterkontrollsystem, så att du minst en gång varje halvår får dina ögon undersökta med hänsyn till fysiologi och refraktiv status.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på linspaket. Det finns även prova-på-månadspaket och möjlighet till delbetalning.

Visst verkar detta spännande? Ring för mer information eller boka tid för en kontaktlinstillpassning!

Nedanstående lins är en månadslins som är framtagen i ett helt nytt material, särskilt med tanke på de personer som sitter framför alla typer av bildskärmar. Denna lins minskar blinkfrekvensen och har även en extremt tunn kant, vilket i sig ökar komforten ytterligare.